27 jun19:00Slotssøbadet

Sommer ved Søen // Fyr & Flamme

Torsdag den 27. juni kan du opleve Fyr & Flamme på plænen ved SlotssøBadet.

Kl. 18.00 – Pladsen åbner
Kl. 19.00 – Koncerten starter

Det er gratis at deltage, men man støtter arrangementet ved at købe mad- og drikkevarer på koncertpladsen.

Vi forventer mange gæster til arrangementet, så man skal forvente at koncerten er stående.

FYR & FLAMME
Her godt tre år efter Fyr og Flamme brød igennem lydmuren, må selv den mest korsarmede dansehader nok erkende at de er som et genstridigt forkølelsessår, man må slutte fred- og lære at leve med. Der findes med andre ord ingen creme mod Laurits og Jespers ekstremt smittende musikunivers. Hvis det klør et sted må du klø tilbage og hvis det de rastløse dansefødder kløen har spredt sig til er den simpleste kur at møve sig foran til et farvebad af guldstøv og glittertårer i selskab med Fyr Og Flamme og deres altid oplagte orkester.

Der er gang i karriererne hos de herrer Groth og Emanuel, og alt fra gennemførte præstationer på det store lærred til alko-musiceren i Breinholts tilsyneladende udødelige julekalender, gør Fyr og Flamme mere aktuelle end nogensinde før.
Deres største hits ligger i fremtiden og koncerterne i 2024 vil løfte sig fra hvad vi hidtil har set og har kunnet forvente. Som altid iklæder Fyr Og Flammes sig dog i noget nyt, gammelt, lånt og blåt.

Arrangør: MusikKolding i samarbejde med Kolding Kommune og SlotssøBadet.

Information

Dato:
27 juni 2024
Tid:
19:00
Genre:
Arrangør:

MusikKolding

MusikKolding er en forening der arrangerer koncerter i Kolding. Det er blandt andet MusikKolding der arrangerer Sommer ved Søen, Opera på Skamlingsbanken, Grøn Koncert og meget mere.
Læs mere om MusikKolding