Scandic

Bo komfortabelt med familien eller som forretningsrejsende med perfekt beliggenhed til Legoland og Koldings seværdigheder.

Vi tilbyder en stor konferenceafdeling, 200 gratis parkeringspladser og ligger med gode tilkørselsmuligheder tæt på motorvej E45.

Søger du et hotel med god atmosfære, og som passer til ethvert behov, er vores hotel i Kolding et besøg værd. Når du træder indenfor, oplever du en lys og rummelig lobby med hyggelige siddekroge. Træn i vores fitnessrum og forkæl dig selv efterfølgende med en tur i saunaen. Nyd en dejlig middag i Restaurant Gefion, rund aftenen af i baren og få en god nats søvn i vores velindrettede værelser i skandinavisk stil. På Scandic Kolding har vi desuden en stor konferenceafdeling med 18 fleksible mødelokaler med plads op til 600 personer. Søger du mødefaciliteter, hvor kreativitet og produktivitet er i højsædet, kan vi tilbyde vores “Think Tank”-mødelokale. Hotellet hører til blandt vores mest familievenlige hoteller og er derfor godt indrettet for dig, som rejser i din fritid og med børn. Her bliver opholdet ét stort eventyr. Vi har aktiviteter til store og små børn med gode legerum, hvor der er mulighed for at se film, spille computerspil, tegne, læse og hygge sig. Som prikken over i´et kan hele familen slappe af og hvile ud på vores store familieværelser på op til 24 kvm.

Transport til og fra vores hotel i Kolding er intet problem. Hotellet ligger blot 6 km fra Kolding centrum, og det er let at tage taxa fra enten Billund Lufthavn eller Kolding Banegård til hotellet. Kommer du med bus, kører den lige til døren. Besøger du hotellet i din fritid med familie eller venner tilbyder Kolding og omegn et væld af oplevelser for både børn og voksne. Besøg kongeborgen Koldinghus eller gå en tur i de hyggelige gågader i midtbyen. Familien skal naturligvis heller ikke snydes for en tur i forlystelsesparken Legoland eller Givskud Zoo, som også ligger i kort afstand fra hotellet.

Adresse

Kokholm 2, 6000 Kolding

Hjemmeside

Telefon