Nicolai for børn

Huset Nicolai for børn, åbner døren til en verden, som du sikkert ikke har set før. Det er et sted, hvor du kan opleve fire forskellige universer på samme tid og fortabe dig i dem, som du bedst kan lide.

Start turen i Junglen og bliv en del af Mowglis verden når du klatrer i de grønne lianer, som løber fra gulv til loft eller hopper fra en farverig ø til den næste. Lyder det ikke sjovt at nyde naturen indendørs? Tag dine venner med, så legen bliver endnu bedre.

Det uforglemmelige eventyr fortsætter i Grotten, hvor du gennem magi kan forvandle dig til den smukkeste prinsesse eller den modigste ridder. Lad fantasien få frit løb i teaterrummet, besejr den onde drage og bliv helten af Grotten.

Men spændingen stopper ikke her. Hvis du går op på første sal, finder du to kreative værksteder, hvor du kan male og modellere, klippe og klistre, hamre, banke og arbejde med hundredvis af forskellige materialer for at skabe dit drømmelegetøj. Farver, former og størrelser sætter ingen grænser, så kom i gang, byg din superbil eller dukkehus med dit helt eget design og tag dit nye legetøj med hjem, hvis du vil.

Hvis du vil se Nicolais univers lidt fra oven, kan du ligge dig i Skyen på anden sal. Når du sidder på skyen og kigger ned på værkstedet fra toppen gennem glasgulvet, så lad bare tankerne og drømmene forføre dig. Slap af, bliv inspireret og begynd at lege forfra!

Adresse

Skolegade 2C, 6000 Kolding

Hjemmeside

Telefon

Email