Om os

KoldingVenue tilbyder i tæt samarbejde med byens faciliteter og kulturinstitutioner, oplevelser til borgere og besøgende i Kolding. Vi arbejder både med sport, musik, foredrag, debatter, show-produktioner, teater og andre kulturtilbud.

KoldingVenue står for den professionelle afvikling af events i Kolding, i et tæt samarbejde med det lokale foreningsliv, venue partnere og byens virksomheder.

KoldingVenue bygger på en grundlæggende idé om, at skabe rammerne for  tiltrækningen af større events og aktiviteter til Kolding.

Vores fælles onlinekalender, er blevet til i et samarbejde med Kolding Kommune – Her har byens forskellige arrangører mulighed for, at uploade arrangementer. Arrangementet skal blot være offentligt tilgængeligt for alle.

Let us entertain you

I Kolding kan forskellige venues og aktører afvikle alt fra en verdensturné til en intimkoncert. Der er 420.000 kulturhungrende jyder indenfor en radius af 50 kilometer, og vi kan sætte scenen for en publikumssucces.

KoldingVenues primære venue er Sydbank Arena, med en kapacitet på 6.000 gæster stående og 5.500 stående.

Big business på hovedscenen

Koncerter, talks, bestyrelsesmøder, konferencer, aktionærforsamlinger? Vi sætter scenen, når nye idéer, trends, produkter eller årsregnskaber skal præsenteres for en udvalgt skare, uanset branche. Live-tv fra trekanten. Vi kan skræddersy den perfekte kulisse til store tv-produktioner. Grand prix, sportsgalla, landsindsamling, you name it.

Banen er kridtet op

Sportevents, internationale turneringer og slutrunder. Vi er holdspillere og sammen skaber vi de perfekte rammer for sportsarrangementer fra første serv til slutfløjt.

#KOLDINGVENUE