Om os

KoldingVenue tilbyder i tæt samarbejde med byens faciliteter og kulturinstitutioner, oplevelser til borgere og besøgende i Kolding.

Platformen er underholdningsbranchen og vi arbejder både med sport, musik, foredrag, debatter, show-produktioner, teater og andre kulturtilbud.

KoldingVenue står for den professionelle afvikling af events i Kolding, i et tæt samarbejde med det lokale foreningsliv, venue partnere og byens virksomheder.

KoldingVenue bygger på en grundlæggende idé om, at skabe rammerne for  tiltrækningen af større events og aktiviteter til Kolding.

Let us entertain you

Kolding har plads til alt fra en verdensturné til en intimkoncert. Vi har 420.000 kulturhungrende jyder indenfor en radius af 50 kilometer, og vi kan sætte scenen for en publikumssucces.

1.500 gæster til treretters?

Uanset om anledningen er firmafest, kæmpebryllup eller gallamiddag, så skaber vi rum til både madglæde og dans efterfølgende – med eller uden overnatning.

Big business på hovedscenen

Messer, bestyrelsesmøder, konferencer, aktionærforsamlinger? Vi sætter scenen, når nye idéer, trends, produkter eller årsregnskaber skal præsenteres for en udvalgt skare, uanset branche. Live-tv fra trekanten. Vi kan skræddersy den perfekte kulisse til store tv-produktioner. Grand prix, sportsgalla, landsindsamling, you name it.

Banen er kridtet op

Sportevents, internationale turneringer og slutrunder. Vi er holdspillere og sammen skaber vi de perfekte rammer for sportsarrangementer fra første serv til slutfløjt.

#KOLDINGVENUE

Cannot call API for app 380204239234502 on behalf of user 10224328788021101