Bone’s Restaurant

Tag et smut forbi Bone’s restaurant i Kolding og få en autentisk oplevelse af det gode gamle USA! Vi har vaskeægte amerikanske klassikere på menuen såsom lækre BBQ-ribs, saftige burgere og møre steaks. Og så får du som altid muligheden for at tilkøbe dig adgang til vores friske salatbar, hvor du kan mæske i dig af det store udvalg, så meget som du kan.

På vores restaurant i Kolding hænger der utallige klenodier indhentet direkte fra USA. Alt fra vejskilte, modelfly og legetøjsbiler til signerede sportstrøjer, hockeystave og vinylplader. Tilsammen bidrager de til den atmosfære, som gør Bone’s til en af de få restauranter i Kolding med en stemning, der matcher den, du vil finde på en ægte amerikansk BBQ-joint.

Som en familievenlig restaurant har vi selvfølgeligt også sørget for at gøre det sjovere og mere fordelagtigt at tage hele familien med ud at spise i hverdagen – også selvom de små skal tidligt i seng. Har den yngste fødselsdag, eller er det en af de dage, hvor I bare trænger til forkælelse? Uanset hvad, har vi på restaurant Bone’s i Kolding din ryg.

Adresse

Bredgade 12, 6000 Kolding

Hjemmeside

Telefon

Email