Kolding Half

379,-

Kolding Half – et nyt spændende halvmaratonløb i det jyske med en spektakulær og anderledes rute gennem hjertet af Kolding!

 

Ruten starter på Koldings ikoniske Havn i et unikt havnemiljø med rå kraner, industri og store skibe, hvor turen herefter går til Kolding centrum og mod Slotssøen, hvor Hendes Majestæts robåd ligger klar og deltagerne får det flotteste udsyn til Koldinghus. Vi skal forbi og igennem flere af byens seværdigheder som bl.a. Geografisk Have og et flot opløbsstykke med flot udsyn til Kolding Fjord.

 

Vi kan ikke løbe fra det let-kuperede terræn, men vi kan nyde et af Danmarks mest underholdende og flotte halvmaratons med førsteparket til Koldings seværdigheder og sjove indslag fra vores samarbejdspartnere og sponsorer. Glæd dig fx til at “Easyfood – Danish Bakery” disker op med det lækreste bagværk på ruten.

 

Vi gør ikke noget halvt og giver den fuld gas på alle parametre for at skabe en uforglemmelig oplevelse til Kolding Half, hvor byens står sammen og #awholehalf med halv pris på masser af seværdigheder og oplevelser.

 

Kolding Half byder også på 5 km samt den populære 1 mile-distance.

 

Der er flotte medaljer samt T-shirts fra Newline.

 

Distancer:
21,0975 km
5 km
1 mile

 

Tid og sted:
Søndag d. 14. maj 2023

 

Pris:
Se priser til højre under distancer

 

Kolding Half arrangeres af KriXrun med følgende hovedsponsorer: Kolding Havn, Easyfood og med støtte fra Kolding Kommune.

Udsolgt

Information

Dato:
25 september 2023
Tid:
07:10

Andre Datoer