Geografisk Have

Tag på grøn opdagelse i Koldings botaniske oase
Geografisk Have er en 14 ha stor oplevelsespark og botanisk have med mere end 2000 forskellige træer, buske og planter.

Haven er opdelt i geografiske områder, så du både kan rejse til Japan, Kina, Nordamerika, Sydamerika, Europa og andre steder i verden.

Inspirerende haver
Lad dig inspirere af Naturhaven, Krydderurtehaven, Den Økologiske Køkkenhave, Staudehaven og mange andre dejlige områder.

Den prisbelønnede Rosenhave, er især en fantastisk duftoplevelse om sommeren, med over 5000 moderne roser. I Rosariet kan du gå på opdagelse i både historiske og vilde roser.

I Syvdalen venter spændende og mere vilde natureventyr med grotter, bæk og kvidrende fuglesang. Følger du den 1,8 km lange Hjertesti, vil du også opleve det rige fugleliv, som er med til at give stedet en helt særlig stemning.

Tag børnene med
Haven er et mangfoldigt sted, med plads til gæster i alle aldre. Mange bruger Geografisk Have som mødested eller som et grønt åndehul.

For børn og unge er det særligt populært at besøge Havens legepladser, Bambuslunden, Grotterne og Dyrefolden med klappegeder, kaniner, høns, klippeegern og ponyer.

Kolding Miniby
En helt særlig oplevelse er Kolding Miniby, som er en samling af 400 miniaturehuse som illustrerer det bymiljø, der var i Kolding i perioden fra 1860 til 1870.

Alle huse er bygget af pensionister og efterlønnere, som gerne fortæller mere.

Adresse

Christian 4 Vej 23

Hjemmeside

Telefon

Email