Kolding Talks – Svend Brinkmann

150,-

Svend Brinkmann – TÆNK! Til forsvar for et tankefuldt liv

Det er afgørende for os mennesker, at vi kan tænke

”Homo sapiens” betyder ”det tænkende menneske”, og filosoffer har, siden de gamle grækere, fremhævet evnen til at tænke som afgørende for et godt og lykkeligt liv. Men desværre er det blevet vanskeligt at tænke i vores tid, der lægger vægt på hastighed, nytteværdi og effektivitet. For tænkning kræver tid til fordybelse, dannelse og frihed til selvstændig refleksion.

I foredraget spørger Svend Brinkmann, hvordan vi kan lære at tænke dybt, kritisk og selvstændigt. Mange søger i dag mod østens tradition for meditation og mindfulness, hvor det handler om at være til stede og tænke mindre for at forbedre livet, men Svend Brinkmann udfolder i stedet mulighederne i den vestlige tradition for at ”tænke bedre”.

Foredraget baserer sig på Svend Brinkmanns bog (udkommer august 2022) med titlen ”Tænk”.

Udsolgt

Information

Dato:
27 marts 2023
Tid:
11:30
Genre:

Andre Datoer


Comwell Kolding Teater

Comwell Kolding Teater huser gennem sæsonen mange spædende events og forestillinger.
Læs mere om Comwell Kolding Teater

Fatal error: Uncaught wfWAFStorageFileException: Unable to verify temporary file contents for atomic writing. in /var/www/koldingvenue.dk/public_html/wp-content/plugins/wordfence/vendor/wordfence/wf-waf/src/lib/storage/file.php:52 Stack trace: #0 /var/www/koldingvenue.dk/public_html/wp-content/plugins/wordfence/vendor/wordfence/wf-waf/src/lib/storage/file.php(659): wfWAFStorageFile::atomicFilePutContents('/var/www/koldin...', '<?php exit('Acc...') #1 [internal function]: wfWAFStorageFile->saveConfig('livewaf') #2 {main} thrown in /var/www/koldingvenue.dk/public_html/wp-content/plugins/wordfence/vendor/wordfence/wf-waf/src/lib/storage/file.php on line 52