19 aug17:00Marinaen

SOMMERFESTER KOLDING HAVN – Mads Langer

425,-

Kom til sommerfest ved Kolding Marina med Mads Langer!

Glæd jer til hygge med vennerne og koncert med Mads Langer. Det bliver en hyggelig aften under åben himmel og med god mad, kolde drikke og masser af gode hits fra en af Danmarks mest populære sangere.

Med utallige udsolgte koncerter, talrige platinsælgende singler, albums og over 200 millioner streams, befinder Mads Langer sig i den absolutte superliga på den danske stjernehimmel. Han har gennem 15 år kravlet ind under huden på tusindevis af os med sin stemme og personlige sange, der også i udlandet bliver ved med at markere sig. Senest har han haft stor succes udenfor de danske grænser med singlen Lightning fra det anmelderroste album Where Oceans Meet.

Og publikum kan godt glæde sig til den forstående turné, for Langer kommer med et nyt album i bagagen og et band i den absolutte elite. “ Jeg drømmer om at lave en koncert, hvor man kommer hele registret igennem. Hvis vi har grædt, grinet og danset, så har det været en god aften” siger Langer og fortsætter: “For mig handler koncerterne om at samles i et fælleskab, hvor forskelligheder og alle verdens problemer forsvinder for en stund. Det er bare musikken og os.“

Opvarmningsbandet er ikke på plads endnu, men offentliggøres snarest.

EventC har stor erfaring med at arrangere firmafester og anbefaler sommerfesterne på havnen i Faaborg, som en god mulighed for at invitere medarbejdere eller samarbejdspartnere til årets sommerfest.

Bemærk at det også er muligt at købe partoutbillet til 2 dages koncerter ved Kolding Marina. Lørdag den 20. august gæster Dodo & The Dodos og Decco Band nemlig Kolding.

Vi glæder os til at se en masse glade mennesker på ved Marinaen i Kolding.

Aftenens program:
17.00 Pladsen, barer og madboder åbner
18.30 Opvarmningsband
Herefter følger Mads Langer

Handicappede med gyldigt ledsagerkort fra Dansk Handicapforbund kan gratis medbringe en ledsager. Bestil din handicapbillet inkl. ledsager herunder. Bemærk at du skal vise gyldigt ledsagerkort i indgangen sammen med din billet.

Billetter

Information

Dato:
19 august 2022
Tid:
17:00
Genre: