20 aug17:00Marinaen

SOMMERFESTER KOLDING HAVN – Dodo and the Dodos

380,-

Kom til sommerfest ved Kolding Marina med Dodo & The Dodos og Decco Band!

Glæd jer til hygge med vennerne og koncert med Dodo & The Dodos og Decco Band. Det bliver en hyggelig aften under åben himmel og med god mad, kolde drikke og masser af gode hits, du kan synge med på.

Dodo & The Dodos
Med mere end 30 år på landevejene og flere hits i bagagen end de fleste kan begribe, er Dodo & The Dodos på alle måder en institution i dansk musik. Deres allerstørste sange er for længst blevet til landeplager og evergreens, og bandet spilles stadigvæk lige så meget i radioen nu, som da sangene udkom for snart mange år siden. Bandet har dermed opnået noget helt specielt. De er blevet voksne, uden at de har mistet deres aktualitet. Og så har de et stærkt bagkatalog, som de fleste kan synge med på.

Decco Band
Decco Band er et hold fremragende musikere samlet omkring Decco, der spiller alt, der har “store nosser”, som Jacob Decco så yndefuldt formulerer det.

Det vil sige, hard rock a la AC/DC og Guns N Roses, men ligeledes også såsom Roxette og Johnny Cash. Og det kan lade sig gøre, fordi bandet har meget høj kvalitet. Decco Band kan sætte sig ‘mageligt mellem mange stole’ og få det til at se ud, som om det aldrig var tænkt, at det skulle være anderledes. Decco Band er det eneste band i Skandinavien, der er sponseret af Jack Daniels.

Festen kommer altid helt op at koge….

Opvarmningsbandet er ikke på plads endnu, men offentliggøres snarest.

EventC har stor erfaring med at arrangere firmafester og anbefaler sommerfesterne på havnen i Kolding, som en god mulighed for at invitere medarbejdere eller samarbejdspartnere til årets sommerfest.

Bemærk at det også er muligt at købe partoutbillet til 2 dages koncerter ved Kolding Marina. Fredag den 19. august gæster Mads Langer nemlig Kolding.

Vi glæder os til at se en masse glade mennesker på ved Marinaen i Kolding.

Aftenens program:
17.00 Pladsen, barer og madboder åbner
18.00 Første koncert

Handicappede med gyldigt ledsagerkort fra Dansk Handicapforbund kan gratis medbringe en ledsager. Bestil din handicapbillet inkl. ledsager herunder. Bemærk at du skal vise gyldigt ledsagerkort i indgangen sammen med din billet.

Billetter

Information

Dato:
20 august 2022
Tid:
17:00
Genre: