13 jul19:00Slotssøen

SOMMER VED SØEN // Pauline

GRATIS

Torsdag den 13. juli kan du opleve Pauline og Mica Lizio som support ved Slotssøen.
Pladsen åbner kl. 18.00
Koncerten starter kl. 19.00
Det er gratis at deltage, men man støtter arrangementet ved at købe mad- og drikkevarer på koncertpladsen.
Vi forventer rigtig mange gæster til arrangementet, så man skal forvente at koncerten er stående.

PAULINE
Lyden af dansk musik med et moderne pop/indie tvist – Aktuel med sit debutalbum “Noget For Nogen”. Pauline har gennem det meste af sit liv gået og skrevet små digte og leget med ord, som nu er blevet til musik. I 2021 tog hun danskerne med storm med sin debutsingle ”Ny Og Næ”, der blandt andet har været Ugens Uundgåelige på P3, hvor hun viser sin evne til at skabe poetiske sfæriske sange med noget på hjerte. Siden da, er det, udover debutalbummet, blevet til en række singler – herunder singlen “Sommer i december” i selskab med Burhan G.
MICA LIZIO
Et musikalsk live-projekt, der tager afsæt i leadsanger og sangskriver Caterina Micalizio, der gennem sine sangtekster bl.a. kredser omkring forskellige følelser, positioner og grænser for kvinders roller og handlinger, og herved også åbner op for flere måder at være ung kvinde på i dag. Musikken er både sjælfuldt, men rammer også kroppen med sprøde grooves, der giver kroppen lyst til at bevæge sig i takt med musikkens tempo.
Caterina har skrevet sange siden hun var 13-år, men sangskrivningen tog for alvor fart i 2021 og året efter optrådte Mica Lizio på Camp-scenen på Jelling Festivalen. Flere af musikerne i Mica Lizio har rod i et ungt og sprødt musikmiljø omkring Kolding. Mica Lizio skriver danseglad musik med både danske og engelske tekster, som henter inspiration i både soul, pop, r&b og blues-genren.
Arrangør: MusikKolding i samarbejde med Kolding Kommune og SlotssøBadet

Information

Dato:
13 juli 2023
Arrangør:

MusikKolding

MusikKolding er en forening der arrangerer koncerter i Kolding. Det er blandt andet MusikKolding der arrangerer Sommer ved Søen, Opera på Skamlingsbanken, Grøn Koncert og meget mere.
Læs mere om MusikKolding