29 jun19:00Slotssøen

SOMMER VED SØEN // Baskery

GRATIS

Torsdag den 29. juni kan du opleve Baskery med What’s In The Bag som support ved Slotssøen.
Pladsen åbner kl. 18.00
Koncerten starter kl. 19.00
Det er gratis at deltage, men man støtter arrangementet ved at købe mad- og drikkevarer på koncertpladsen.
Vi forventer rigtig mange gæster til arrangementet, så man skal forvente at koncerten er stående.

BASKERY
Uanset hvilket land eller hvilken type scene de svenske søstre indtager, er publikums reaktion næsten altid den samme; at de hverken har hørt eller set noget lignende. At søstrenes måde at håndtere deres instrumenter på, bandets unikke opsætning og kraftfulde lyd er helt uden sidestykke. For Baskery handler det om at vende op og ned på det forudsigelige, udfordre givne genrer, friheden til at turde mixe og matche, at tage punkens ligefremhed og væve det sammen med singer/songwriter-traditionens subtile og imødekommende touch. Baskery lader sig ikke begrænse til en specifik genre, men udtryk som ”banjopunk”, ”newfolk” og ”nordicana” kan være med til at beskrive deres lyd.

WHAT’S IN THE BAG
Et country/folk/blues band, der fra hjemmestudiet i Vamdrup, producerer lyd inspireret af fortællinger fra egen bagage. Med sjæl af gamle, upolerede tider af musik fra 60’erne, bringer What’s In The Bag et moderne twist, der sætter gang i festen med sine dansende basgange, sprøde guitarsoloer og smuk vokal, med tekster af ærlige emner, serveret råt.
Arrangør: MusikKolding i samarbejde med Kolding Kommune og SlotssøBadet

Information

Dato:
29 juni 2023
Arrangør:

MusikKolding

MusikKolding er en forening der arrangerer koncerter i Kolding. Det er blandt andet MusikKolding der arrangerer Sommer ved Søen, Opera på Skamlingsbanken, Grøn Koncert og meget mere.
Læs mere om MusikKolding