Show: Kunsten at skrive sjovt

100,-

Mette Frobenius og Thomas Wivel vil i dette show fokusere på humoristisk litteratur og på kunsten at skrive skægt. Hvad gør en tekst sjov? Hvordan formidler forfatterne humoren, hvilke greb bruger de – og hvordan bygger deres pointer op? Hvor går grænsen mellem det sjove og det absurde, og kan en tekst blive for meget – eller for syret? Desuden vil de læse kortere bidder op af udvalgte forfattere. Fælles for de medbragte bøger er, at Mette og Thomas selv finder bøgerne sjove.

Begge komikere har mange år på bagen i underholdningsbranchen, og har de sidste mange år bevæget sig over i litteraturens verden. Blandt andet med det fælles show: ”Vild med ord” – en hyldest til litteraturen og læselysten, der har været rundt i landet. Sammen har de desuden udgivet bogen ” Fra A til Undergang – Det moderne parforhold under lup”, og Thomas har sideløbende udgivet mange bøger og digtsamlinger.

Selv siger de: ”Vi håber, at showet giver inspiration til at læse de bøger, vi anbefaler. Der er intet som en sjov bog. Nogle gange kan en forfatter skrive så sylespidst, så skarpt eller så underholdende, at man griner højt. Enten alene. Eller i en togkupé. Den egenskab vil vi gerne hylde”.

Udsolgt

Information

Dato:
25 september 2023
Tid:
06:09
Genre:

Andre Datoer