Orlando – Filmlæseklubben

350,-
I Filmlæseklubben, der er et samarbejde mellem Nicolai Biograf og Books & Beans, læser vi bogen først og diskuterer den, inden vi ser filmen – og også diskuterer den.
Denne gang læser vi Virginia Woolf-klassikeren ”Orlando” fra 1928, en stilistisk, virtuos og berusende roman om Orlando, der lever over fem århundreder og skifter køn undervejs, men forbliver ung. Med dette greb undersøger Woolf, hvordan man forholder sig til sin tid og til sit køn, og hvordan de traditionelle kønsroller er begrænsende for begge køn. Romanen hævdes at være en biografi om forfatteren Vita Sackville-West. Bogen blev filmatiseret i 1992 som et britisk periodedrama med Tilda Swinton i titelrollen.
Fremgangsmåden er simpel:
Fra onsdag den 22. februar kan du hente dit eksemplar af bogen og billetten til filmaftenen hos Books & Beans i A.L. Passagen.
Derefter mødes vi i cafeen torsdag den 16. marts fra 19-21 og diskuterer bogen.
Og onsdag den 22. marts er der så fremvisning af filmen i Nicolai Biograf, hvor vi slutter aftenen af med at snakke om den film, vi lige har set.
Du bliver guidet gennem både bog- og filmdiskussionen af kyndige bog- og filmfolk.
Det hele koster: 350 kr.
For det får du: Orlando som bog i en flot klassikerudgave, 1 kop kaffe, the eller kakao i læseklubben og billet til filmen.
Udsolgt

Information

Dato:
4 oktober 2023
Tid:
16:45

Andre Datoer