MØD EGEVÆRK – Mette Bentzen og Lasse Kristensen i RVNHUS den. 25 Marts fra kl. 16 – 18

GRATIS

Start weekenden med en hyggelig event med Mette Bentzen og Lasse Kristensen fra Egeværk og se glas- og trækunst i særklasse, vin, hygge og netværk i Koldings nyeste galleri; RVNHUS, Klostergade 12 på Fredag den 25. Marts kl. 16.00 – 18.00

RVNHUS afholder netop nu en stor gruppeudstilling POP UP GLASS med 5 glaskunstnere; Bjørn Friborg, Maria Bang Espersen, Frederik Nielsen, Trine Drivsholm, George William Bell samt med som ”special guest” EGEVÆRK, vinderne af ”Hjemmekontoret” fra TV-serien ”Danmarks næste klassiker”. De to møbelsnedkere Mette Bentzen og Lasse Kristensen fra Egeværk mestre træhåndværket med et kunstnerisk udtryk, der tager udgangspunkt i en følelse af ligeværdig sameksistens i forholdet til mennesker og natur.

RVNHUS ønsker at skabe et pulsende og spændende galleri, der viser kunst og kunstnere i international særklasse. Vi brænder for at vise hvad kunst kan og er. Vi gør meget ud af at folk får en god og spændende oplevelse , for det skal være sjovt at se på kunst. Derfor laver vi i forbindelse med vore udstillinger disse eventsaftener med vin, hygge og netværk i kunstens pirrende univers.


Information

Dato:
6 december 2022
Tid:
01:30

Andre Datoer