Mark Solborg – Babel

150,-

Under Vinterjazz festivalen er Mark på tour med Babel, som er en kompositorisk undersøgelse af musikalske sprog og samtaler mellem mennesker.
Handler Babylon-myten om at gud skabte kommunikativ forvirring for at kunne kontrollere mennesket, eller skabte han frugtbar diversitet? Ville gud måske vise at vi skal finde styrke til at løse verdens problemer i hinandens forskelligheder og kompetencer, ikke uniformere os, og dermed skabe splid og polarisering?
Med sin multi-sproglige dansk/argentinske baggrund, og rejser og studieophold over hele verden har Solborg oplevet hvordan ordene, vores sprog og modersmål er dybt forbundet med vores oplevelse af os selv i resonans med verden Han søger med BABEL at undersøge, illustrere og bevidstgøre denne kontinuerlige samtale på tværs af kulturer og mennesker. En samtale der overordnet bliver stadigt mere vigtig hvis vi skal kunne løse de problemer vi står over for som samfund og art.
Kompositionen er opstået under Organ Sound Art Festival 2021 i KoncertKirken i København i samarbejde med pianist Simon Toldam. Under Vinterjazz koncerterne udbredes og gennemarbejdes musikken til et større og stjernebestrøet ensemble bestående af:

Susana Santos Silva – trompet
Francesco Bigoni – klarinet & tenorsaxofon
Anders Banke – basklarinet & fløjte
Mark Solborg – guitar & elektronik
Simon Toldam – piano & tangenter
Peter Bruun – trommer & percussion

Mark Solborg – BABEL er støttet af Statens Kunstfond, William Demant Fonden og Augustinus Fonden og realiseret samarbejde med Organ Sound Art Festival, KoncertKirken, Trapholt og Jazz i Trekanten.

Billetter inkluderer gratis adgang til Kunstmuseum Trapholt på dagen.
Billetter købes på Trapholts billetportal:

https://event.it/trapholt/event/gxob74

Billetpriser:
Normal: 150 kr.
Studerende: 50 kr.
Gæster u. 18: gratis

Klub Trapholt medlem: 100 kr.
Medlem af jazzklub: 100 kr.
Entré: 150 / 100 / 50

Udsolgt

Information

Dato:
7 juli 2022
Tid:
03:40
Genre:

Andre Datoer


Jazz i Trekanten

Jazz I Trekanten er et Netværks- og genrespillested, udnævnt af Statens Kunstfond. Det betyder at vi nu året rundt præsenterer nye og spændende jazzkoncerter i hele Trekantområdet og for folk i alle aldre. Vi har ingen egen scene, men skaber v...
Læs mere om Jazz i Trekanten