Kellermensch

215,-

Kellermensch annoncerer omfattende albumturne

Det vestjyske livefænomen er for alvor opsteget fra kælderdybet med annoncering af det længeventede tredje album og tilhørende koncertdatoer.

Den skæbnesvangre pandemitid, der har bestyrtet det meste af den danske musikbranche og dens aktører har, til trods, markeret, hvad der ligner en reel tilbagevenden til overfladen fordet danske rocknoir – band. I kølvandet på det lovpriste og hæderkronede comebackalbum, Goliath, der atter cementerede mørkemændene centralt som ledestjerner på den danske rockscene, er det, foruden tre singleudgivelser, blevet til et hav af udsolgte koncerter på landets største spillesteder og i de mindre byer. GAFFA har, ad flere omgange, ikke lagt fingre imellem, kvitteret med henholdsvis 5 og 6 stjerner og den utvetydige konklusion: “magtdemonstration”.

Med deres unikke kombination af trædeorgel, violiner, forvrængede guitarer, dundrende trommer og tordenbrøl har sekstetten de seneste år genopvakt rockmusikken og på scenen udviklet sig fra kompromisløst, larmende rockband i den esbjergensiske undergrund til internationalt koncertfænomen, der bevæger sit publikum med smukke, intense, smertefulde og voldsomme liveoptrædener af dramaturgiske dimensioner.

Dette har ført dem til Europas største scener herunder Rock Am Ring, Rock Im Park, Wacken og herhjemme alt fra Roskilde Festivals Orange Scene til Copenhell og Tønder Festival.

Når koncertfænomenet nu igen drager afsted mod festivaler og landets spillesteder, er det med det længeventede tredje album under vingerne, hvorfra de tre singleforløbere “Nothing”, “Mission” og “Another Drink” sammen med den opsigtvækkende albumtitel, Capitulism, (27/05/22) unægteligt peger i retning af en skelsættende albumudgivelse.

Support: Roxy Jules

Roxy Jules bevæger sig i en univers, der på samme tid er beskidt og insisterende, og smukt og skrøbeligt. Hun er blevet beskrevet som en slags kærlighedsbarn af PJ Harvey og The Kills-forsanger Alison Mosshart, men når det er sagt, er der ingen tvivl om, at hun også er helt sin egen. Sangene er bygget op omkring elektroniske beats, distortede guitarer, sfæriske flader og længselsfulde vokaler og tekster.

Siden 2011 har Roxy Jules udgivet fire fuldlængde albums og senest EP’en “Still Falling Through The White” i 2021. Trentemøller producerede singlen “Jocelyn”, som er blevet spillet meget på P6 Beat og har været med til at sende Roxy Jules ud og spille en masse koncerter.

Nu har hun lige udgivet sangen Light Pink Petals, der følges op af en EP til næste år.

Udsolgt

Information

Dato:
3 oktober 2023
Tid:
00:00
Genre:

Andre Datoer