Junkyard Drive

185,-

Junkyard Drive er stormet frem, siden første spadestik i 2014.

Bandet har gennem tiden, med deres melodiøse rockmusik, fundet vej til mange publikummers hjerter.
I maj 2022 udkom deres længe ventede tredje album “Electric Love” på Target. En buldrende rockplade, der tager det hele til det næste niveau. Lyden er større og mere bombastisk end før, sangene er velskrevne og ikke mindst veludførte, og det er tydeligt at høre en seriøsitet og en nyfunden modenhed på dette tredje album.

Bandet tonser ud over scenekanten med et liveshow, som enhver med den mindste interesse for klassisk rockmusik ikke burde gå glip af. Deres koncerter er en god blanding af attituden fra Guns ‘n’ Roses og drivet fra AC/DC. Dette kunne bevidnes både på Copenhell, Vesterbro Rock festival og en masse andre festivaler, som bandet har spillet på i 2022.

På streamingtjenesterne tæller de over 7 millioner streams, og over 70.000 månedlige lyttere, og nu er tiden kommet til at få bandet ud i det ganske land, med et headliner show, der bringer Junkyard Drive op i næste luftlag.

Black Oak County, er en hårdtslående kvartet, efter forsanger og guitarist på debutalbummet “Black Oak County” Niels Beier, valgte at genforenes med bandet, flankeret af bassist Rene Hjelm og brødrene Jack Svendsen på guitar og Mike Svendsen på trommer.

Det seneste album “Theatre Of The Mind” indeholder 10 sange som peger mere mod klassisk rock end forgængeren, der var mere metal orienteret, men stadig med nerve og rå energi! Med Black Oak County kan man forvente deres velkendte energiske sceneperformance, hvor de kommer helt ud over scenekanten.

Black Oak County har blandt andet varmet op for navne som D-A-D og The Dead Daisies og er klar til at indtage enhver scene!

Udsolgt

Information

Dato:
21 september 2023
Tid:
12:21
Genre:

Andre Datoer