Jazz ved Søen

GRATIS

JAZZ VED SØEN
SLOTSSØBADET
27 Aug 11:00

 

Kolding

Jazz Ved Søen er en gratis minifestival med fire bands i dejlige omgivelser ved Slotssøen i Kolding. Pladsen åbner kl. 10.00, hvor SlotssøBadet sørger for det kulinariske og er parate ved grillen, samt øl, vand, is, snacks m.m.

 

Dagens program:
Kl. 11:00: Jazzband Kolding
Jazzband Kolding er et Big Band med et bredt repertoire dog med rod i Swingæraen. Jazzband Kolding er et velspillende fritids bigband, og et af trekantområdets bedste bigbands. Jazzband Kolding blev dannet i 2013 som fuldgyldigt bigband. Det består af 18 musikere og ledes af dirigent Anders Kjerkegaard. Endvidere er sangerinde Anne Ringstrøm med ved nogle arrangementer.

Kl. 12:45: Morten Larsen Trio feat. Thomas Fryland
De spiller egne kompositioner, original musik og lige med en enkelt velvalgt jazzstandard indimellem.og . Morten Larsen er fra Kolding, men studerer nu musik i Berlin, hvor han har dannet sin trio. Med sig har de denne gang den kendte danske trompetist Thomas Fryland, som fra 1998 til 2005 var medlem af DR Big Band. Han har bland andet turneret med kendte amerikanske jazzmusikere som Phil Woods , Benny Golson”, ”Toots Thielemans”. Siden 2005 har han undervist i jazztrompet på danske konservatorier.

Kl. 14:45: Vestre Jazzværk
Siden midten af 70erne har Vestre Jazzværk været et af de mest velspillende danske traditionelle jazzbands. Inspirationen fås fra kilder i den klassiske jazz og tilsættes en god portion af de 6 musikeres personlighed og erfaring gennem 30 – 40 år som aktive musikere.

Kl. 16:00: Odd Pocket.
Odd Pocket er en up-and-coming Aarhus-baseret jazzkvintet, der giver den nysgerrige lytter en befriende og eftertænksom oplevelse, igennem udforskende og energisk original-musik. Gruppen spiller originale kompositioner af bandleder Jens Emil Jensen (trommer), der bevæger sig i genren fusion/moderne, og gør dette med en levende og dynamisk tilgang til sammenspil/improvisation. Visionen er at skabe ny spændende og inspirerende musik, der både udfordrer lytteren med skæve rytmer og taktarter, men samtidig indfanger med stærke grooves, energisk fremdrift og catchy melodier.

 

Bestil 3 lækre håndmadder samt 1 kold fadøl pris kun kr. 80,- – bestil her.
https://ssbad.dk/jazz-ved-soeen/
Ved bestilling reserverer vi bord til dig – i tilfælde af regnvejr inde i vort telt.

Arrangementet støttes af SlotssøBadet, Jazz i Trekanten og Kolding Kommune
Arrangør: Jazzband Kolding
Arrangementet er en del af festivalen JAZZ I TREKANTEN

Line-up:
Jazzband Kolding
Morten Larsen Trio feat. Thomas Fryland
Vestre Jazzværk
Odd Pocket

Information

Dato:
24 september 2022
Tid:
20:19
Genre:

Andre Datoer