Håndværkets Dag 2023

GRATIS

HÅNDVÆRKETS DAG 2023 – GRATIS ADGANG

40 håndværkere, 4 foredrag, 5 workshops, 4 udstillinger og 1 dukketeater – så er rammerne sat for, at Museum Kolding kan byde varmt velkommen til den traditionelle Håndværkets Dag i Christiansfeld. Lørdag 16. september kommer Søstrehuset i Christiansfeld og gården og haven omkring til at summe af liv, hamren og banken når de mange håndværkere stimler sammen for at vise og demonstrere deres håndværk. Der er gratis adgang til Håndværkets Dag; også foredrag, workshops og dukketeater.

Christiansfeld er bygget af gode håndværkere og har siden grundlæggelsen i 1773 haft tradition for det gode håndværk. Og netop det gode traditionelle håndværk bliver hyldet, når Håndværkets Dag for 12 år i træk bliver holdt. Hele herligheden åbner kl. 10 i Søstrehusets gård med musik ved Basunkoret.

Håndværkerne viser, hvad de kan

På Håndværkets Dag i Christiansfeld kan børn og voksne opleve et væld af håndværkere, som demonstrerer og fortæller om deres færdigheder.

Man kan møde en gørtler, en hjulmager, en trædrejer, en væver, en keramiker og mange flere.

Ude i byen holder Kakkelovnshuset åbent hus, hvor ovnsætterne Hans og Dominika Schmidt viser og fortæller om Christiansfelderkakkelovnene.

Gratis adgang til håndværkets dag:
Håndværkets Dag 2023 er gratis.
Du har adgang til Søstrehuset, gården og haven, museumsudstillingerne og til de forskellige workshops og foredrag.

Udsolgt

Information

Dato:
2 oktober 2023
Tid:
18:00

Andre Datoer


Christiansfeld | Museum Kolding

Christiansfeld Allerede ved første øjekast kan man se, at Christiansfeld bymidte er noget særligt. Huse og veje er helt symmetriske og anlagt efter en nøje tilrettelagt byplan. Som et af Danmarks verdensarvssteder er Christians...
Læs mere om Christiansfeld | Museum Kolding