Forskningens Døgn – Strik, Spis og Smag på den grønne forskning

GRATIS

SDU Kolding
17:00 – 19:30
Placering: Universitetsparken 1, 6000 Kolding

Kom til forskningens døgn med gratis langbordsmiddag, forskningspitches og strikke-workshop – alt sammen i bæredygtighedens tegn.

Torsdag den 27. april kan du blive meget klogere på bæredygtighed og på, hvordan vi får skabt en grønnere fremtid, når SDU Kolding i samarbejde med Campus Kolding, UC SYD, IBA og DSKD byder indenfor til langbordsmiddag, workshop og ikke mindst en række spændende forskningspitches.

På scenen kan du opleve strikkekollektivet KAN YOU VEST, som blandt andet vil belyse de problemstillinger, der ligger i modebranchens evige behov for fornyelse og den enorme forurening, der er afledt heraf.

KAN YOU VEST har stort fokus på genbrug af materialer, og i deres strikke-workshop vil de inspirere os alle sammen til, hvordan vi kan anvende genbrugsmaterialer i strikkeprocessen og give gamle garnrester nyt liv.

Vi sørger for garn, opskrifter og nogle strikkepinde til workshoppen. Vi kan ikke garantere, at der er pinde nok til alle, så har du selv et par stykker liggende, er du meget velkommen til at tage dem med.

Efter workshoppen byder vi på et grønt og gratis måltid leveret af Food:RE:Formers, som er en frivillig organisation, der arbejder for at bekæmpe madspild.

Herefter disker vi op med den grønneste forskning fra byens videregående uddannelsessteder, når vores forskere indtager scenen og giver et indblik i alt fra klimakompensation til ressourcespild og meget mere.

Grib strikkepindene og medbring din gode appetit på den grønne dagsorden, når vi inviterer til Forskningens Døgn på SDU i Kolding.

Arrangementet er gratis, men kræver tilmelding. Det gøres ved at sende en mail til campus@kolding.dk.

Program:
Kl. 17.00-18.00: Workshop med KAN YOU VEST
Kl. 18.00-18.15: Pause
Kl. 18.15-19.30: Fællesspisning og forsknings-pitches

Udsolgt

Information

Dato:
2 juni 2023
Tid:
23:00

Andre Datoer