DGI Verdensholdet

190,-

Når holdet går på gulvet, kommer du til at opleve rytmisk gymnastik, dans og spring af højeste kaliber. DGI Verdensholdet viser gymnastik præstationer i verdensklasse, når Danmarks aller dygtigst gymnaster viser showet QUA.

Showet QUA er en levende fortælling om livet. Et liv hvor vi alle skal finde vores egen vej. Rejsen gennem livet kan forløbe roligt og stabilt eller være kringlet og udfordrende. Fortællingen i QUA skildrer livet med både dets op og nedture. Vi fylder rygsækken med ting og minder fra alle slags oplevelser for senere at trække på tidligere erfaringer. Udfordringer kan man vokse af, og uventede oplevelser udvider ens horisont. At dele livet med andre er et af de største privilegier, vi har, og vi ønsker at dele glæden ved de små såvel som de store ting i livet med jer. Vi glæder os.

Udsolgt

Information

Dato:
24 september 2022
Tid:
18:46
Genre:
Arrangør:

Andre Datoer


Sydbank Arena

Hvis du leder efter et godt sted at afholde jeres privatfest, firmafest eller -event, kursus, møde, messe eller udstilling – så kig forbi Sydbank Arena. Vi glæder os til at byde dig og dine gæster velkommen i Kolding.
Læs mere om Sydbank Arena