Ækle Jazzede eventyr

Trioen Høgsbro/Haastrup/Hvid sætter Rune T. Kiddes ækle eventyr i musik. Med udgangspunkt i gendigtningerne af de klassiske eventyr fortælles historierne med musik og tale på en varm, indlevende og fængslende måde. Musikken er komponeret til eventyrene og understreger fortællingen, således at musikken leder publikum igennem fortællingen. Med saxofon, kontrabas, perkussion og fortællestemme bliver Rune T. Kiddes magiske eventyr bragt til live.

Jakob Høgsbro, Benita Haastrup og Ida Hvid er en sprudlende og tætsammenspillet jazztrio, hvor det spontane og det lyriske dyrkes. De har alle stor erfaring med at spille for og arbejde med børn og er meget bevidste om, hvad præcis dette publikum kræver.

”Vi elsker alle tre Rune T. Kiddes univers, og synes at det skal udbredes meget mere. Da vi samtidig elsker at spille sammen for børn, opstod ideen. Nemlig “Ækle jazzede eventyr”.” Høgsbro fortæller og spiller saxofon, Haastrup kommenterer og skaber spænding på perkussion og Hvid er den klippesolide lim, der på kontrabassen binder det hele sammen. En yderligere motivation er Høgsbros venskab med Rune T. Kidde og store kendskab til hans forfatterskab. Han har bl.a. skrevet værker til DR Pigekoret samt for kor og strygekvintet til Kiddes tekster.

Målgruppen er 6-11 år.

Line up:
Jakob Høgsbro: sax, fortæller
Benita Haastrup: trommer
Ida Hvid: bas

Koncerten er arrangeret af Jazz I Trekanten, Kolding Bibliotek og Vejen Bibliotek og er en del af Jazz For Kids festivalen, der er støttet af EWII

Link til video:

Information

Dato:
16 juni 2024
Tid:
17:02

Andre Datoer