Kolding KFUM Squash

Kolding KFUM Squash blev dannet først i halvfemserne og det var samtidig starten på squashsporten i Kolding. Klubben er under stadig udvikling og er i dag blandt de største i landet. Mange Koldingensere har taget squashspillet til sig og der er i dag omkring 500 særdeles aktive medlemmer der benytter banerne.

Den første Squash hal stod færdig først i halvfemserne og bestod af 4 baner. I 1999 var rammerne blevet for snævre og en ny hal med 3 baner blev bygget. Det betød at klubben nu rådede over 7 baner og at klubben nu var klar til at arrangere de store stævner. Ikke mindst DM er blevet et varemærke for Kolding KFUM Squash og vi har ry for at være Dansk Mester i at arrangere netop DM.

For Kolding KFUM squash er det vigtigt at skabe en idrætsforening, hvor det sportslige og det sociale vægtes lige. Vi er en idrætsforening og den ide tror vi på er vejen frem. Vi vil give medlemmerne en oplevelse hver gang de kommer i hallen. Der arbejdes konstant på at følge med tiden og i tæt samspil med KFUM Hallerne arbejders der på at skabe nogle rammer der er tidssvarende og kan opfylde tidens krav.

Kolding KFUM Squash er med i Kolding Kommunes Team Danmark satsning. Vi er udvalgt til at kunne tilbyde klubbens juniorer speciel skolegang og træning for at de unge kan udvikle sig og på sigt blive den nye elite.

Netop på eliteområdet er Kolding KFUM Squash med helt i top. Klubben spiller i den bedste række i DK turneringen og vi har et meget stærkt hold baseret på egne spillere og spiller udefra der er tilknyttet klubben på kontraktbasis.

Squash sporten er kommet til Kolding for at blive og vi er sikker på at “The fastest sport in town” også vil udvikle sig fremover til glæde for gamle og nye medlemmer.

Adresse

Peter Tofts Vej 21, 6000 Kolding

Hjemmeside

Telefon

Ingen resultater fundet...